На Прикарпатті зниклу школярку знайшли зґвалтованою і задушеною

19.06.2023, 15:32
142441

На Прикарпатті поліція 18 червня повідомила про зникнення 9-річної Вероніки Богданюк із селища Кути Косівського району. Втім, місцеві медіа пишуть, що її знайшли вбитою.

Читайте також: В Україні на здирництві викрили командира взводу: відбирав у військових надбавки

Про це стало відомо із повідомлення Нацполіції та місцевого видання “Галка”.

Правоохоронці повідомили, що дівчинка 18 червня близько 15:00 години вийшла з дому. Втім, її місце перебування було невідоме. Поліція назвала прикмети дитини та просила усіх небайдужих повідомити будь-яку важливу інформацію про її зникнення.

Зранку 19 червня “Галка” з посиланням на джерела у правоохоронних органах повідомила, що дівчинку знайшли вбитою ввечері 18 червня у зеленій зоні села у напрямку річки Черемош. Видання пише, що дитина була зґвалтована і задушена. Зазначається, що поліція затримала 34-річного дядька загиблої.

“Саме їх разом бачили востаннє перед зникненням дитини. Відомо, що чоловік раніше судимий за крадіжки, зґвалтування, грабіж та погрози вбивством”, – йдеться у повідомленні “Галки”.

Як повідомили в МВС України, 18 червня дівчинка пішла до сестри, але так і не з’явилася там. Вже ввечері було виявлено тіло дитини з ознаками насильницької смерті в хащах на території селища. Неподалік знайшли її одяг. В ході досудового розслідування встановлено, що до злочину причетний 34-річний родич.

“Фігурант того дня приїхав у гості до свого двоюрідного брата – батька дівчинки. Невдовзі дитина пішла до сестри, а чоловік рушив за нею. Фігурант запропонував скоротити дорогу і заманив її у хащі. Там він зґвалтував і задушив дівчинку”, – йдеться у повідомленні МВС.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com