На Рівненщині 5-класники отруїлися цукерками

21.11.2019, 11:31
53328

У селі Здовбиця п’ятикласники масово отруїлися цукерками.

Читайте також: На Полтавщині через отруєння парами з вигрібної ями загинуло троє людей

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

“Учора, 20 листопада, на лікарняне ліжко із гострим отруєнням потрапили 12 учнів Здовбицької загальноосвітньої школи. Повідомлення про госпіталізованих дітей до поліції надійшло від медиків близько 15:30”, – розповіли правоохоронці.

Як з’ясували поліцейські, п’ятикласників пригостила цукерками однокласниця з нагоди дня народження, після чого дітям стало зле.

Своєю чергою у ГУ Держпродспоживслужби області уточнили, що із симптомами гострого отруєння були госпіталізовані 12 школярів.

“Цукерки під назвою “Чорні цукерки Баби Яги” (жувальні цукерки зі смаками винограду, апельсину, яблука, полуниці, огірка, лимона, перцю чілі) виготовлено в КНР. Вони були придбані в місцевому продуктовому магазині. Всі захворілі вказують, що вживали саме цукерки з перцем чілі”, – зазначили у відомстві.

За словами дітей, через 30-45 хвилин після вживання цукерок у них з’явилися головокружіння, нудота, млявість, загальна слабкість, спрага. Життю дітей після надання медичної допомоги нічого не загрожує.

Наразі відкрито кримінальне провадження за фактом порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням (ч.1 ст.325 Кримінального кодексу України). Держпродспоживслужба також проводить роботи з розслідування випадку отруєння школярів.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com