На Рівненщині п’яний поліцейський збив двох дітей на тротуарі

10.03.2019, 14:52
15657

У Рівненській області п’яний 24-річний поліцейський-водій не впорався з керуванням автомобіля і збив на тротуарі двох дітей. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також: У Києві легковик зіткнувся із тролейбусом, є загиблі

“Попередньо встановлено, що 24-річний дільничний офіцер поліції Рокитнівського відділу, перебуваючи поза службою на власному автомобілі Daewoo Lanos, на перехресті доріг не впорався з керуванням і виїхав на тротуар. На тротуарі в цей час знаходилося двоє 13-річних хлопчиків”, – розповіли в прес-службі поліції.

Хлопчики не отримали серйозних травм, у одного з них діагностували забій ноги. За даними поліції, у водія перевірили стан алкогольного сп’яніння – прилад Dragger показав 2,64 проміле.

“Така поведінка нас обурює, і найближчим часом він буде звільнений з Національної поліції і буде нести відповідальність за всією суворістю закону”, – додали в прес-службі.

За вказаним фактом порушено кримінальну виробництво за ч. 1 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху) КК України. Матеріали справи поліція передасть до Державного бюро розслідувань.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com