На Рівненщині п’яний водій збив жінку із немовлям

31.12.2019, 18:52
58338

У Рівному п’яний водій наїхав на жінку з немовлям, яка йшла обабіч дороги з візком. Внаслідок ДТП матір з дитиною доставили до лікарні. Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Рівненській області.

Читайте також: У Харкові водій на іномарці на швидкості збив пішохода (відео)

Як відомо, аварія сталася 30 грудня, близько 17:30 на вулиці Олени Теліги. “Слідчо-оперативна група встановила, що 31-річний водій автомобіля Ford Sierra, житель обласного центру, допустив наїзд на рівнянку, яка йшла краєм проїзної частини і везла попереду себе дитячу коляску. Від удару із візка випав 11-місячний син, якого медики “швидкої” доставили до лікарні. Після попереднього огляду дитину з матір’ю відпустили”, – йдеться у повідомленні.

Водій із місця події втік, однак його оперативно розшукали патрульні на вулиці Тютюнника. На зауваження зловмисник не реагував, нецензурно лаявся і поводив себе агресивно. На правопорушника склали адміністративні матеріали за статтями 173, 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення (дрібне хуліганство, злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського).

За результатами освідування житель обласного центру був у стані алкогольного сп’яніння – 1,68 проміле.

Слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Транспортний засіб поміщено на спецмайданчик.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com