На Рівненщині підпалили будинок голови райради (фото, відео)

22.07.2020, 13:32
79133

В ніч на 22 липня невідомі підпалили будинок голови Костопільської районної ради Сергія Ткачука. Будинок у Костополі, що на Рівненщині, закидали пляшками з запалювальною сумішшю приблизно о 02:00 ночі. Як повідомили в ДСНС у Рівненській області, на місці пожежі поліцейські вилучили дві скляні ємності та ще одну розбиту.

Читайте також: У Новій Каховці підпалили багатоповерхівку (фото, відео)

На момент виникнення пожежі у будинку перебували голова райради, його дружина та донька. Ніхто з них не постраждав.

Рятувальники повідомили, що пожежу вдалося погасити через п’ять годин після виклику. Вогонь пошкодив перший та другий поверхи будинку, а також знищено майно чиновника.

 

Голова Костопільської райради Сергій Ткачук розцінює підпал будинку як спробу залякати його напередодні місцевих виборів. Він планує балотуватися на посаду голови Костопільської ОТГ.

“Близько другої години ночі у будинок кинули чотири пляшки із запальною сумішшю. Я почув тріск і удар. Підпал – серйозний, багато вигоріло. Однак їм мене не злякати. На вибори я все одно піду та переможу. Те, що сталося, я пов’язую лише з політичним тиском, бо до цього мені ніхто не погрожував”, – сказав він у коментарі “Рівне Вечірнє“.

Досудове розслідування ведеться за фактом умисного пошкодження майна за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com