На Рівненщині стався потужний вибух на промисловому підприємстві: існує загроза забруднення довкілля

18.10.2019, 09:55
47597

17 жовтня, ввечірі, в селищі міського типу Клевань  на Рівненщині стався  потужний вибух на промисловому підприємстві. Про це  повідомляє УНІАН з посиланням на  прес−службу Головного управління ДСНС України у Рівненській області.

Читайте також: У Сумах вибухнув завод, постраждало 10 осіб

Інформація про пожежу на території ТОВ Колор С.І.М. надійшла о 18:58. На місці події було встановлено, що внаслідок вибуху сталося загоряння приміщення з миття використаних банок з−під фарби.

“На гасіння пожежі відразу подали два стволи: один на ліквідацію осередку загоряння, інший на охолодження поруч розташованих будівель. О 19:38 пожежу вдалося локалізувати, а о 20:16 повністю ліквідувати. Жертв і постраждалих немає. Причина пожежі та завдані матеріальні збитки встановлюються”, − зазначає прес−служба ДСНС.

За попередньою інформацією з відділу комунікації Головного управління Нацполиции в Рівненській області, вибух стався через скупчення газоповітряної суміші. Зараз вирішується питання про кваліфікацію події.

“Крім того, поліцейські залучати спеціалістів відповідних служб, щоб здійснити заміри по встановленню рівня забруднення атмосферного повітря в житловій зоні”, − йдеться в повідомленні прес−служби поліції.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com