На Рівненщині закрили на карантин село через спалах коронавірусу

28.04.2020, 08:49
70815

У селі Зоря Рівненського району через спалах коронавірусної хвороби COVID−19 обмежили в’їзд та виїзд. Про це повідомляє пресслужба Рівненської ОДА.

Читайте також: У Дніпрі після операції помер чоловік з коронавірусом

Згідно з повідомленням, наразі кількість хворих на COVID−19 у населеному пункті становить 28 осіб, з яких чотири людини госпіталізовані, у решти захворювання  проходить у легкій формі або у формі середньої важкості. Унаслідок такої епідеміологічної ситуації на позачерговому засіданні обласної комісії ТЕБ та НС вирішили посилити карантин в селі.

Як зазначається, з понеділка, 27 квітня,у населеному пункті починають встановлювати блокпости. До роботи у складі КПП залучені патрульні, представники Нацполіції, ДСНС, Нацгвардії та медики. Вони перевірятимуть температуру, проводитимуть інформаційно−роз’яснювальну роботу, дезінфікуватимуть транспорті засоби, які доставляють продукти харчування та ліки.

Читайте також: У Мукачеві зафіксовано спалах коронавірусу на станції медичної допомоги

Окрім цього, діятиме особливий режим в’їзду та виїзду з населеного пункту. На місцевих дорогах рух транспорту, окрім спеціального та визначеного, обмежено. З 20.00 до 8.00 в межах населеного пункту заборонено пересування громадян і рух транспорту.

Також рекомендують здійснювати об’їзд населеного пункту, якщо це неможливо, то буде забезпечено транзит без зупинок через село.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com