На російському телебаченні заявили, що Україні не потрібна незалежність

23.01.2019, 16:12
8723

Російський пропагандист Ігор Коротченко, який називає себе військовим експертом, дозволив собі заявити, що Україні нібито не потрібна її незалежність.

Читайте також: Знаменитий український актор обізвав Путіна

Також рупор Кремля висловив обурення проєвропейським курсом чужої країни, зазначивши, що громадяни України нібито не підтримують його. Пропагандистську риторику він озвучив в ефірі програми “Вечір з Володимиром Соловйовим” на телеканалі “Росія 1”.

“У мене питання: навіщо вам незалежність, якщо вона привела вас до злиднів? Навіщо вам вибори президента, якщо ви кожен раз обираєте злодія? Навіщо вам незалежність і Майдан? Він був зроблений на гроші американського посольства. Треба запитати ваше населення, воно не хоче в Європу, воно хоче жити нормально. Ваша незалежність, ваш уряд, президенти не можуть дати нормального життя народу!” – зарозуміло висловився Коротченко.

Крім того, він заявив, що сприймає вибори в Україні, як шапіто, і уїдливо порадив українцям висунути кандидатом у президенти Вєрку Сердючку.

“Ви — фейкова держава, яка не відбулася, ви не можете побудувати свою національну державу!” – агресивно підсумував пропагандист.

Український гість студії, політолог Василь Вакаров обурився такими словами опонента і закликав його припинити говорити нісенітниці й ображати Україну. “Я повинен терпіти цю брехню, те, що верзе ця людина?!” – сказав він.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com