На російському телеканалі показали скандальний проект “Надо поговорить”

13.07.2019, 11:11
32925

Телеканал “Росія 1” показав скандальний двогодинний проект “Надо поговорить”. Спочатку планувалося, що це має бути телеміст із українським каналом NewsOne. Проте після обурення української громади та втручання правоохоронців, українська сторона відмовилася від участі, пише ТСН.

Читайте також: Скандальний телеміст між Україною і Росією пройде на російському ТБ

З’являлася інформація, ніби українські ведучі поїдуть до Москви для участі в телепроекті. Проте в студії в прямому ефірі вони так і не з’явилися.

Натомість увесь ефір був просякнутий пропагандою, що, мовляв, Україна й Росія – “братські народи”, що українці обурені на росіян через брехні політиків, що триває війна олігархів, нарікали, що в Харкові звалили пам’ятник Жукову.

Заслужена акторка України, акторка кіностудії імені Довженка пенсійного віку Лідія Чащина (народилася в Росії) привезла з Києва до студії накритий вишитим рушником кошик, а в ньому – вареники та сало. Ще подарувала портрет Шевченка. Далі говорили про те, що, мовляв, він написав дві третини своїх творів російською мовою.

Також в ефірі були включення з українцями, які також не хочуть війни, а за мир з Росією. І взагалі, мовляв, на Донбасі – громадянська війна й в Україні нині небезпечно казати правду.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com