На росії офіційно вирішили красти зерно і продукти з тимчасово окупованих територій

28.04.2022, 08:00
118394

У російському Красноярському краї депутати вирішили поповнити власний фонд сільськогосподарської продукції шляхом незаконних поставок з тимчасово окупованої частини Херсонщини.

Читайте також: На окупованих територіях України росіяни викрадають чоловіків призивного віку, щоб поповнити “обміннний фонд”

Відповідне рішення оприлюднила пресслужба Законодавчих зборів Красноярського краю (щоправда, згодом публікацію з сайту прибрали).

У повідомленні йшлося, про те, що в Краснодарському краї функціонує лише одне підприємство з виробництва огірків, а “нестача інших овочів та зернових культур внаслідок західних санкцій відчувається гостро не лише в Краснодарському краї, але і на федеральному рівні”.

Тож “експропріація” українського зерна з території тимчасово окупованої Херсонської області  стане одним із інструментів надання допомоги малим формам господарювання.

Голова російського комітету з агрополітики Владислав Зирянов заявив, що подібний “досвід” можуть підхопити і в інших регіонах Росії.

“Після досягнення всіх цілей “військової операції” РФ в Україні, збільшити обсяги постачання для внутрішнього російського споживача можна буде також за рахунок переміщення продовольства з інших південних регіонів, взятих під контроль”, — заявив Зирянов.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com