На сайті Порошенка з’явилась петиція, у якій просять перенести другий тур виборів Президента

18.04.2019, 17:11
21466

На сайті президента України з’явилася петиція про перенесення дати другого туру виборів. На 15:00 18 квітня вона зібрала понад 1,8 тисяч підписів.

Читайте також: Нардеп повідомив, що Порошенко хоче стати Прем’єр-Міністром в разі програшу на президентських виборах

Автор петиції – Севрюк Тетяна. Вона пропонує перенести голосування з 21 квітня на 21 липня, аби “привести законодаство щодо виборів президента до сучасних вимог”. “Україна виявилася не готовою до проведення виборів президента в умовах гібридної війни з Росією, ані в законодавчому полі, ані з боку інформаційної безпеки, ані з боку дотримання кандидатами демократичних політичних засад”, – йдеться у тексті петиції, передає ТСН.

Автор вимагає, аби правоохоронні органи перевірили інформацію на сайті “Миротворець” щодо фінансування кандидата в президенти Володимира Зеленського, провести аудит “Укроборонпрому” і оприлюднити його результати до 21 липня нинішнього року.

Крім того, вимогою Севрюк є подання у парламент законопроекту “Про вибори президента України”. Там прописати обов’язкове проведення дебатів перед другим туром, перевірка на алкогольну і наркозалежність у міжнародній антидопінговій лабораторії для всіх кандидатів, представлення кандидатами своєї програми. За невиконання пунктів, зазначає автор петиції, кандидата варто знімати з виборчих перегонів. Одним з пунктів петиції є процедура імпічменту, якщо президент не виконає взятих на себе зобов’язань.

“У разі невиконання нашого звернення, залишаємо за собою право відстоювати свої права на мирних, безстрокових акціях протесту”, – йдеться у петиції.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com