На Сумщині переодягнені у поліцейських чоловіки підстрелили кандидата в депутати (фото)

25.10.2020, 13:23
87408

Переодягнені у поліцейську форму двоє чоловіків увірвалися у житло кандидата у депутати на Сумщині, підстрелили його і завдали тілесних ушкоджень його дружині. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Сумської області.

Читайте також: На Сумщині під час буревію гілка на смерть вбила 13-річного хлопчика

“Учора, близько 20:00, до поліції надійшло повідомлення про те, що двоє невідомих увірвалися у житло 48-річного жителя Кролевця і спричинили йому вогнепальне поранення та тілесні ушкодження його дружині”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, двоє невідомих, переодягнені у поліцейські однострої, постукали у двері кандидата у депутати Кролевецької міськради, мотивуючи свій візит начебто виконанням службових обов‘язків.

Після того, як він відкрив двері, зловмисники увірвалися до житла, почали погрожувати господарю та його дружині предметами, схожими на ніж і пістолет та вимагали гроші і цінності.

Подружжя почало чинити опір і підняло шум, який почули сусіди. Вони, в свою чергу, подзвонили в поліцію. Правоохоронці затримали одного з нападників, іншому вдалося втекти.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 4 ст. 187 КК України “Розбійний напад”, у межах якого ведуть пошуки втікача та встановлюють всі обставини події.

Затриманий зловмисник наразі перебуває під вартою, слідчі готують матеріали про оголошення йому підозри у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com