На Сумщині зіткнулися вантажівка та позашляховик, загинула дитина та один з водіїв

9.01.2020, 11:31
59184

У Сумській області зіткнулись вантажівка Skania та позашляховик Chevrolet, в результаті загинули водій та 9-річна дівчинка, ще двоє громадян шпиталізовані. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції в Сумській області.

Читайте також: П’яна жінка за кермом авто на смерть збила двох пішоходів та втекла з місця пригоди у Кривому Розі

Як відомо, ДТП сталася 8 січня близько 19:00 на автотрасі Н-12 “Київ – Суми – Юнаківка” поблизу села Гамаліївка Лебединського району.

Згідно із повідомленням, у результаті зіткнення автомобілів загинули 30-річний водій Chevrolet та 9-річна дівчинка. Ще двоє пасажирів Chevrolet, жінка та чоловік, з тілесними ушкодженнями були доправлені до обласної лікарні, останній – у тяжкому, неконтактному стані. Водій вантажівки SKANIA не постраждав.

За фактом ДТП поліцейські розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили загибель кількох осіб) КК України, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п`яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Тривають першочергові слідчі дії.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com