На Україну суне снігопад: деякі міста замете вже сьогодні

17.11.2020, 16:12
89340

Сніг в Україні може пройти 17 листопада в Київській і Житомирській областях. Крижані опади прогнозуються вже ввечері. Про це повідомила провідний синоптик “Укргідрометцентру” Наталя Голеня в ефірі каналу “Україна 24”.

Читайте також: В Україні випав перший сніг: неймовірні фото

“Не сказати, що у всі регіони прийде сніг. Ще залишається на сході. Сьогодні на вечір у Київській і Житомирській області трохи пройде сніг. У наступні дві доби в нічні години сніг буде в більшості північних і центральних областях — і потім на сході країни”, – повідомила синоптик.

За словами експерта, 17 листопада у багатьох регіонах очікується мінусова температура. Наталя пояснила, що це нормально і типово для цієї пори року.

“Ну як для сходу — це вже практично зима, там температури вище нуля уже немає, і в найближчі 5 діб підвищення не очікується. Для заходу поки переважають позитивні температури, вночі теж, тому для цього регіону ще зима не прийшла. А центральні, північні і південні області ще в такому плюс-мінус діапазоні — від -3, -4 до +3 градусів, такий діапазон збережеться на цьому тижні. Скажімо так, це близько до кліматичної норми”, – сказала Голеня.

Треба відзначити, що в деяких містах України сніг вже випав. Так, наприклад, у Харкові та Сумах він вже засипав вулиці міста.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com