На війну підуть усі: у РФ скасували відстрочення від мобілізації багатодітним чоловікам

13.01.2023, 12:29
134114

Депутатка Держдуми Ніна Останіна повідомила, що у Росії скасували відстрочення від мобілізації для багатодітних чоловіків.

Читайте також: Сербський “друг Путіна” у Боснії та Герцоговині назвав українського посла персоною нон ґрата: у МЗС України зауважили нікчемність

Цю інформацію їй підтвердила представниця Ради по правам людини при президенті РФ Ірина Кіркора, написала Останіна у Telegram.

Зокрема, зазначається, що відповідний документ навіть наприкінці грудня 2022 року був розісланий російським військкоматам.

“На жаль, Ірина Валеріївна підтвердила ваші побоювання, дорогі мої друзі-підписники, про відміну пункту Директиви Генштабу від 4.10.2022 р. про відстрочення під час проведення часткової мобілізації батьків багатодітних сімей із трьома дітьми. Відповідний документ, за словами І.В. Кіркори був направлений у військкомати наприкінці грудня минулого року”, – написала російська депутатка.

Вона також додала, що намагалася уточнити цю інформацію у Міноборони, але ці спроби не були успішними – відповіді вона так і не отримала.

Водночас, Останіна переконана, що часткова мобілізація у РФ завершилася, а тому ця норма стосується лише тих, кого вже забрали до війська, аби не повертати додому вже відправлених на фронт багатодітних чоловіків.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com