На Вінниччині 22-річна продавчиня повісилася через недостачу в касі

6.10.2019, 15:14
45554

У місті Тульчин Вінницької області 22-річна дівчина наклала на себе руки після звинувачення в крадіжці грошей з каси магазину, в якому вона працювала. Про це повідомляє ТСН у неділю, 6 жовтня.

Читайте також: Смертельне ДТП у Вінницькій області: загинули двоє пасажирів, ще двоє постраждали

Дівчину знайшли повішеною в орендованій квартирі. Тіло виявив рідний брат загиблої. Записки на місці не знайшли. Зазначається, що дівчину Настю виховувала бабуся, батьків ще при народженні позбавили батьківських прав. Після навчання дівчина пішла працювати продавщицею жіночого одягу. Останні дні рідним розповідала про проблеми на роботі.

″Вона говорить: у мене неприємності з господинею, вона мене грузить, я їй нічого не винна. В той день у неї була ревізія″, – розповіла бабуся загиблої Таїсія Паламаренко.

За її словами, за день до смерті до родичів Насті приїжджала власниця магазину і вимагала повернути 7000 гривень, яких недорахувалися в ході ревізії.

″Прибігла вночі, почала товкти в вікна, говорити 7200, а потім вже 4800″, – говорить жінка.

Зараз магазин, в якому працювала дівчина, закритий. Біля нього на коробках стоять фото Насті і квіти.

Читайте також: У Вінницькій області підліток розгромив 60 могил на кладовищі

Продавці з сусідніх точок шоковані тим, що сталося, і не вірять, що дівчина могла взяти чужі гроші: “Совісна. Вона не розкошувала, могла за день у мене взяти чай і пиріжок, все. Одягалася скромно, я не думаю, що вона взяла гроші. Ми всі вважаємо, що вона не винна, була відповідальна, спокійна, врівноважена”.

Власниця магазину з журналістами зустрічатися відмовилася. По телефону підтвердила, що з каси дійсно зникло 7 тисяч гривень, і вона дала Насті кілька днів, щоб та повернула ці гроші. Своєї провини в її смерті не бачить.

″Мені шкода молоду дитину, пішла невідомо через що. Я своєї провини не відчуваю, я ні в чому не винна. Ви перевірте її кредитну карту. Може, у неї проблеми були на любовному″, – припускає Тетяна Перенчук.

У поліції справу кваліфікували, як вбивство з позначкою “самогубство”.

″У разі встановлення факту доведення до самогубства, буде прийнято відповідне процесуальне рішення″, – пообіцяли в поліції.

Родичі Насті вже зібралися йти в прокуратуру. Власниця магазину тим часом на дверях вже повісила табличку про продаж бізнесу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com