На Вінниччині дівчата катували студентку: відрізали волосся, били, змусили роздягнутись й фільмували все на телефон

30.12.2019, 20:46
58278

За фактом знущань над ученицею одного з професійних училищ в місті Козятин на Вінничині поліцією розпочато кримінальне провадження . 25 грудня потерпіла з синцями та струсом головного мозку доставлена у лікарню.Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП Вінниччини.

Читайте також: На Одещині в одній із військових частин побили жінку-військовослужбовця

До поліції надійшло повідомлення з лікарні про те, те що до них з закритою черепно−мозковою травмою та синцями госпіталізована 15−річна студентка місцевого училища. Зі слів потерпілої, її у кімнаті гуртожитку побили дві дівчини, а третя − відрізала волосся.

Неповнолітні, двоє з яких перебували в стані сп’яніння, завдали дівчині фізичних та моральних страждань, принижували її людську гідність.

Потерпіла через якийсь час вирвалась і втекла з кімнати, але боялась повідомити в поліцію. Наступного дня стан її здоров’я погіршився, і вона звернулась за допомогою до лікарів.

Поліцейські допитали зловмисниць. Ювенальні поліцейські з’ясовують ситуацію, яка склалася в навчальному закладі.

Наразі Козятинським відділенням поліції розслідується кримінальне провадження за ч.2 ст. 127 ККУ (катування), за що передбачено покарання від 5 до 10 років позбавлення волі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com