На Вінниччині дівчина на три доби застрягла в лисячій норі

20.07.2020, 21:52
78964

У Вінницькому районі після трьох днів пошуків знайшли 16−річну Наталію Кателян, яка, як виявилося,  провалилася в лисячу нору. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції Вінницької області.

Читайте також: У трусах і з пивом: Юзика зі “Слуги народу” помітили на пляжі під Одесою (фото)

Згідно з повідомленням, зниклу безвісти дівчину розшукали у понеділок, 20 липня близько 17:00, відпрацьовуючи в черговий раз околиці села. Неповнолітню побачив місцевий житель на полі.

Дівчина зникла 17 липня після 16:00 в селі Олександрівка. Вона пасла худобу разом з мамою, а потім пішла по воду і не повернулася.

Як зазначається, дівчину майже три доби поспіль шукали поліцейські спільно з бійцями Національної гвардії та місцевою громадою. Рятувальниками відпрацьовували територію села та прилеглі населені пункти, перевіряли водойми, криниці, закинуті приміщення. Дільничні поліцейські провели подвірний обхід села та опитали жителів навколишніх сіл. До пошуків також залучили кінолога зі службовим собакою.

Виявилося, що дівчина застрягла в лисячій норі, вона не могла подати голос та самостійно вибратися. Правоохоронці визволили її з земляної пастки, згодом дівчину доправили до лікарні для проведення медичного огляду.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com