На Вінниччині політики влаштовують безкоштовні медичні обстеження, – “ОПОРА”

12.06.2019, 20:14
28918

У Вінницькій області напередодні парламентських виборів політики впроваджують соціальні ініціативи, у межах яких відбуваються безкоштовні медичні огляди. Про це повідомили спостерігачі Громадянської мережі ″ОПОРА″.

Читайте також: 80-річна бабуся організувала підпільний цех алкоголю

Зазначається, що медогляди організовуються за сприяння народного депутата України Руслана Демчака (виборчий округ №18, центр – місто Іллінці). Місцеві жителі можуть пройти безкоштовне медичне обстеження у червні та липні.

На виборчому окрузі №17, центр – місто Ладижин, реалізовується соціальна ініціатива ″Лікар їде у село″ за сприяння народного депутата України Миколи Кучера.

Також у виборчих округах №15 (центр округу — місто Шаргород) та №17 відбуваються медичні огляди у межах соціальної ініціативи ″Лікар у село″. За інформацією спостерігачів ″ОПОРИ″, цей соціальний проєкт розпочався ще у 2018 році та триває досі. Ініціативу започаткувала депутатка Вінницької обласної ради Лариса Білозір.

Як зазначила координаторка спостереження Громадянської мережі ″ОПОРА″ за виборами у Вінницькій області Наталія Величко, наразі ці політики не зареєстровані кандидатами у народні депутати, тому немає підстав говорити про порушення виборчого законодавства.

″Але діяльність є з чіткою прив’язкою до імені, тому у разі реєстрації цих політиків кандидатами варто буде діяти в межах закону″, – підсумувала Величко.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com