На Вінниччині затримали “продавців” водійських посвідчень

26.03.2019, 20:57
18196

Прокуратура Вінницької області повідомила про підозру та обрала запобіжний захід двом особам, які одержували кошти за здачу іспитів на отримання водійських посвідчень та реєстрацію автомобілів. Їм загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.

Читайте також: Прикордонник намагався з’їсти хабар під час затримання на Закарпатті

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області.

Згідно із повідомленням, співробітники прокуратури, затримали чоловіка та жінку на одержанні хабара, які, за попередньою домовленістю з керівниками територіальних сервісних центрів МВС України у Вінницькій області, налагодили схему одержання грошей від громадян за позитивну здачу іспитів на отримання водійських посвідчень, реєстрацію та перереєстрацію транспортних засобів а також інших послуг.

Наразі вказаним особам повідомлено про підозру за ч.3 ст.368 КК України (“Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою” – карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років, з конфіскацією майна) та обрано запобіжний захід. Основному організатору схеми одержання коштів – тримання під вартою з правом внесення застави 153 тисячі гривень, а жінці, на утриманні якої перебуває двоє неповнолітніх дітей – нічний домашній арешт.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com