На Вінничині погорів на хабарі працівник міграційної служби

8.02.2019, 09:31
10989

СБУ спіймала співробітника управління міграційної служби у Вінницькій області на отриманні хабара у сумі 5 тисяч доларів.

Читайте також: Поліцейський продав героїн, а потім вимагав хабар за непритягнення до відповідальності

Працівники Служби безпеки України Вінниччини разом із Управлінням внутрішньої безпеки СБУ схопили на хабарі спеціаліста районного управління Державної міграційної служби у Вінницькій області та його посередника.

Оперативники виявили, що посадовець вимагала від місцевого жителя 5 тисяч доларів США. За вказану суму зловмисниця обіцяла нібито “посприяти питанню” про невтручання правоохоронців, зокрема співробітниками СБ України, у незаконні дії чоловіка щодо протиправної легалізації іноземців на території нашої держави. 

Гроші мав передати посередник, якого співробітники СБУ затримали на одній з вулиць районного центру під час одержання всієї суми неправомірної вигоди. Пізніше, згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, було затримано посадовця ДМС. 

Фігурантам справи хочуть висунути підозру в скоєнні злочину та обрати міри запобіжного заходу. У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 369-2 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії. 


Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com