На Волині маршутка зіткнулася з вантажним краном. ФОТО

23.12.2020, 14:18
91953

За минулу добу на території Волинської області сталися дві автопригоди. Одна з аварій  сталася у Луцьку, одна – в Ковелі. Правоохоронці нині з’ясовують деталі подій.

Про це йдеться на сайті ГУНП у Волинській області.

Читати також: На Київщині сталась масштабна аварія: є загиблі

Дорожньо-транспортна пригода трапилась у Ковелі вчора, близько 16 години. Зіткнулися вантажний автокран та маршрутне таксі Volkswagen LT. У результаті – двоє пасажирів маршрутки, 27-річний та 64-річна ковельчани, травмувалися. Громадянам надали медичну допомогу та відпустили додому. Нині вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Всі обставини автопригоди поліцейські встановлюють.

В цей же день у Луцьку на перехресті вулиць Дубнівська – Карпенка-Карого керманич Renault Megane, 25-річний горохівчанин, допустив зіткнення із Ford Focus під керуванням 35-річного лучанина. У ДТП постраждав 60-річний пасажир одного із легковиків, мешканець Луцька. Чоловіку надали необхідну медичну допомогу. Транспортні засоби ж зазнали механічних ушкоджень.

А близько 18 години на проспекті Соборності зіткнулися Ford Scorpio із Volkswagen Passat. Внаслідок аварії 30-річний водій легковика Ford отримав численні забої, його госпіталізували до Луцької міської клінічної лікарні.

За двома фактами автопригод вже розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com