На Волині на двох священників поліція склала протоколи за порушення карантину

30.03.2020, 19:48
68073

29 березня, у Нововолинську, за порушення правил щодо карантину поліція склала адміністративні протоколи на двох священників. Про це пише БУГ.

Читайте також: В Івано-Франківську на коронавірус захворіли священник та поліцейський

Як розповів т.в.о. начальника Нововолинського відділення поліції Василь Бучинський, правоохоронці проводять профілактичні рейди з метою перевірки та інформування населення дотримуватися карантину.

Так, в неділю, 29−го березня, було виявлено порушення: під час богослужіннь в двох храмах Нововолинська перебувало більше 10−ти осіб.

“В одній близько 40, в іншій – 50 чоловік, – розповідає Бучинський, – на настоятелів церков були складені адмінпротоколи за статтею 44−3 КУпАП”.

Нагадаємо, за порушення правил карантину “світить” штраф від 17 до 34 тисяч гривень.

Протоколи та матеріали справи будуть передані до суду.

Нагадаємо, 25 березня на позачерговому засіданні Кабінет Міністрів України встановив режим надзвичайної ситуації по всій території України. Карантинні заходи в країні продовжено на 30 днів до 24 квітня.

За даними Центру громадського здоров’я, станом на ранок 30 березня в Україні 480 лабораторно підтверджених випадків  COVID−19, з них 11 летальних, 6 пацієнтів одужало (5  дорослих, 1 дитина). За добу було зафіксовано 62 нових випадки.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com