На Волині пес приходить до могили загиблого воїна і плаче (відео)

3.03.2023, 18:01
136734

Вражаючу картину можна спостерігати на кладовищі у селищі Люблинець поблизу Ковеля. Місцевий пес, який належить працівникам цвинтаря, приходить до могили загиблого на Донеччині військового Василя Арсеніка аби разом з його рідними посидіти біля могили, посумувати й віддати шану воїну.

Читайте також: Росія перекидає із Білорусі нові ешелони з технікою та військовими до України: куди їх направлять

Відео у мережі поширив телеведучий Костянтин Грубич, пише Вісник.

Пізніше донька загиблого Дарія Арсенік прокоментувала його: «Цей пес живе на кладовищі, і після загибелі тата він кожен раз приходить до нас та шкодує. Цього разу трапилося так само, він приходить, сидить, плаче разом з нами, кладе голову на могилу. Справді це собака з великим серцем, навіть з більшим ніж в деяких людей».

Василь Арсенік, 1978 року народження, був майстром на всі руки. Працював за кордоном. У перший же день повномасштабного вторгнення повернувся додому і пішов до військкомату. Напередодні загибелі 22 липня, у них з дружиною була річниця шлюбу. Він з фронту подбав про букет для неї. Це був останній його дарунок. 23 липня 2022 року Василя Арсеніка не стало. Загинув біля населеного пункту Берестове Донецької області. У Героя залишились батьки, дружина, дві доньки

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com