На Волині під час обшуків податківців виявили ряд порушень

9.07.2019, 16:15
32425

Сьогодні вранці в ГУ ДФС у Волинській області та на митному посту ″Луцьк″ пройшли обшуки. Тож вранці там можна було побачили чимало автомобілів, а працівників вивели надвір.

Читайте також: КП “Волиньприродресурс” обшукує столична прокуратура – ЗМІ

Під час обшуків в головному управлінні податківців слідчі Центрального апарату Державного бюро розслідувань викрили протиправну схему формування податкового кредиту з ПДФ підприємствами-імпортерами транспортних засобів на території області. Також обшуки провели в місцях проживання податківців.

В ДБР повідомили, що після розмитнення транспортних засобів юридичні особи (імпортери) виписували документи на їх реалізацію кінцевому реальному споживачу (здебільшого фізичній особі). Однак згодом здійснювали ще один, повторний продаж автомобіля за підробленими документами. Таким чином ці фінансові операції проводились з метою подальшого продажу імпортного ПДВ підприємствам реального сектору економіки. В результаті таких ″транзитних операцій″ підприємства-покупці безпідставно отримували суми податкового кредиту і ухилялися від сплати податків. Наразі відомо, що така протиправна діяльність завдала державі збитків на 190 мільйонів гривень.

Читайте також: Порошенко на Волині вдарив воїна-афганця (фото, відео)

Суттєві правопорушення виявили також на митному посту ″Луцьк″. Однак поки що деталей стосовно виявлених на митному посту ″Луцьк″ порушень в ДБР не повідомляють. Наразі правоохоронці зареєстрували кримінальне провадження, триває досудове слідство.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com