На Волині поліцейські доставили у пологовий жінку, яка народила самостійно (відео)

24.02.2021, 17:10
94889

Волинянка вирішила самостійно дістатися до пологового, проте не встигла і народила сина в дорозі.

Читайте також: На Волині жінка народила трійню

Учора, близько 16 години, під час патрулювання території Володимир-Волинської громади до поліцейських офіцерів громади підбіг чоловік, який повідомив, що неподалік жінка самостійно народжує в автівці, її необхідно швидко доставити до лікарні. За лічені секунди поліцейські були на вказаному місці. Жінка вже тримала на руках дитину, повідомляє пресслужба поліції Волині.

Як з’ясувалося, вона самостійно вирушила до пологового, оскільки чоловіка в той час не було вдома. Добратися до лікарні жінка не встигла та народила в дорозі.

Поліцейські миттєво зреагували. Офіцер Оваднівської громади Андрій Коколюк сів за кермо автомобіля жінки, він постійно підбадьорював її та заспокоював, поліцейський Устилузької громади Олександр Дем’яненко супроводжував транспортний засіб службовим автомобілем з проблисковими маячками.

За 5 хвилин поліцейські доставили жінку в лікарню Володимира-Волинського, там на неї вже чекали лікарі. 31-річна громадянка народила хлопчика, це вже четверта дитина в сім’ї, з ним та з жінкою все добре.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com