На Волині поліцейські викинули “закладку” наркотиків у канаву (відео)

28.01.2020, 15:11
61203

На Волині, в обласному центрі,  патрульні поліцейські, які прибули на місце ймовірної “закладки” наркотиків неподалік гуртожитку Педагогічного коледжу, викинули речові докази у канаву. Про це повідомляє місцеве видання Інформаційний ресурс “Під прицілом”, з посиланням на сторінку у Фейсбук місцевого жителя.

Читайте також: У Маріуполі поліція викрила канал дилерів, які в Telegram збули наркотиків на 1,5 млн грн

“Близько обіду я пішов в центральний парк вигулювати свого пса. Як я йшов по парку, то побачив чоловіка, який руками копався в землі. Для мене стало очевидно що він, або закопує, або розкопує “закладки” (наркотики). Я набрав “102” о 13:56 год і повідомив всі обставини, та пішов в напрямку чоловіка”, − зазначає дописувач.

“Незнайомець почав виходити з парку, я його наздогнав та запитав, що він шукає – він сказав, що ключі та продовжив рух від мене”, – пише чоловік.

“Я не мав права його затримувати, тому махнув рукою і пішов назад в парк гуляти. В цей час мені телефонує наряд, який очевидно направили до мене (через 15 хв приблизно). Я їм сказав, що чоловік пішов в місто і що вони довго їдуть – вони кинули слухавку, після чого не відповідали на мої дзвінки. Вже в цей час я був на ділянці, де чоловік щось копав та продовжив гуляти з псом (я там часто гуляю, до того ж та ділянка відведена для вигулу собак). Пройшло буквально декілька хвилин як я побачив двох юних дівчат одна з яких руками копала землю неподалік від першого місця. Я знову зателефонував на “102” о 14:15 та повідомив про це. Паралельно повідомив дівчатам, що веду відеозйомку і почав рух до них. Спілкувався. Дівчата пішли в глибину дерев. Я сів на лавку біля їхнього “місця” очікувати патрульних. Дівчата покрутилися і побачивши, що я нікуди не йду – пішли в напрямку 4 школи”, – описує ситуацію чоловік.

 

“В цей час патрульна машина під’їхала до гуртожитку Педколеджу (який був моїм орієнтиром), розвернулася і поїхала до сходинок, які ведуть в сквер біля 4 школи. З машини вибігли патрульні і побігли в сторону дівчат. Для мене це виявилося дивним, оскільки я описів не давав. Ок, я пішов до авто патрульних. Коли підійшов, то зупинився і оглянувся – побачив, що на місце де перший і другі щось копали прийшли прибиральники прибирати територію. Побіг туди щоб нічого не прибрали. Прибиральники тачку поставили, ймовірно біля місця закладки. Далі я побачив як патрульні повертаються до авто і виїжджають зі стоянки. Махав їм, але вони поїхали геть (можливо не побачили). Я знов телефоную третій раз на “102” о 15:07 год та кажу їм, що я чекаю біля місця, де можуть бути наркотики. Чекаю. Чекаю. ТИШИНА. Прийшов мій друг з собаками. Мій пес в ході гри почав рити біля пенька, де чоловік щось шукав. Я побачив згорток жовтого кольору. Телефоную четвертий раз на “102” о 15,27год та запитую, що робити. Запевняють, що зараз хтось буде. Приїжджають копи – дістають згорток і викидають в канаву!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Йдуть геть. Повертаються з іншими патрульними і дістають згорток з канави і НАРЕШТІ ПІСЛЯ 2ОХ ГОДИН КОЛИ СТЕРТІ ВСІ МОЖЛИВІ ВІДБИТКИ ВИКЛИКАЮТЬ СЛІДЧО ОПЕРАТИВНУ ГРУПУ.

Читайте також: Співробітниця Офісу Генпрокурора попалася на торгівлі наркотиками

Мені абсолютно байдуже на долю дорослих наркоманів. В цій історії мене хвилює декілька речей:

– діти, які мають вільний доступ до купівлі любих наркотичних засобів;

– спляче суспільство, яке породжує сплячу поліцію”, – пише розлючений чоловік.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com