На Волині поліція знешкодила злочинне угрупування викрадачів елітних автомобілів(відео)

7.11.2019, 21:50
51060

Поліція Волинської області  затримала організовану групу викрадачів елітних автомобілів. Зокрема, зловмисників підозрюють у незаконному заволодінні в квітні−травні цього року автомобілями Audi Q5 і Тoyota C-HR Hybrid, а також іншими машинами преміум класу на території Луцька та Волинської області. Про це інформує ГУНП у Волинській області.

Читайте також: Зеленський призначив керівника СБУ на Волині

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання правопорушників поліцейські вилучили вогнепальну зброю та боєприпаси.

Двоє із затриманих − жителі Луцька та Луцького району, а третій учасник злочинної групи − 36−річний іноземець, котрого розшукували за вчинення розбійного нападу. Житель обласного центру та іноземець неодноразово судимі за вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів.

Зловмисників затримали із залученням співробітників спецпідрозділу КОРД під час транспортування ними викраденого автомобіля Audi Q5.  Учасники організованої злочинної групи вчинили опір працівникам поліції.

Підозрюваним обрали міру запобіжного заходу: двом тримання під вартою з правом внесення застави, а третьому − домашній арешт.

Викрадені автомобілі вилучили. Досудове розслідування триває.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com