На Волині посилюють карантинні заходи через високу захворюваність на COVID-19

22.06.2020, 20:20
76214

Регіональна комісія з питань ТЕБ та НС у Волинській області ухвалила рішення про посилення протиепідеміологічних заходів. Про це повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

Читайте також: В Україні посилюють контроль за дотриманням карантину: за що штрафуватимуть

Згідно з повідомленням, Волинська область досі залишається серед тих регіонів, які все ще не готові до послаблення карантинних обмежень та переходу до наступного етапу адаптивного карантину через високий показник захворюваності.

Як зазначається, станом на понеділок, 22 червня, коефіцієнт виявлення випадків інфікування в області становить 21,16% (при рекомендованих не більше 11%), а показник динаміки зростання інфікування COVID−19 становить 23,5%(при рекомендованому не більше 10%).

Також  з 22 червня в регіоні відповідно до подання головного державного санітарного лікаря області запроваджується заборона на:

роботу закладів громадського харчування (ресторанів, кафе тощо), торговельно-розважальних центрів (крім розміщених у них магазинів). Однак заборона не стосується діяльності з надання послуг громадського харчування на відкритих (літніх) майданчиках, зокрема під тентами, на верандах, за умови дотримання відстані не менше як 1,5 метра між місцями для сидіння за сусідніми столами та розміщення не більш як чотирьох клієнтів за одним столом (без урахування дітей віком до 14−ти років), діяльності з надання послуг із здійснення адресної доставки замовлень та замовлень на винос;

Читайте також: Транзит через Україну дозволений без обсервації або самоізоляції: деталі

діяльність закладів, що надають послуги з розміщення, закладів розважальної діяльності, фітнес-центрів, закладів культури;

здійснення регулярних та нерегулярних пасажирських перевезень у міжобласному сполученні;

проведення релігійних заходів за участі більше 10−ти осіб;

роботи дошкільних навчальних закладів.

Як зазначається, в окремих районах, де виявлені спалахи коронавірусу (сюди належать Ратнівський та Камінь−Каширський) будуть вживати додаткові заходи для недопущення поширення інфекції.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com