На Волині працівник супермаркету хворий на COVID-19 ходив на роботу та мав велике коло контактних осіб (відео)

18.07.2020, 22:19
78795

На Волині, в одному із супермаркетів обласного центру, охоронець захворів на COVID−19. Чоловік ходив на роботу та мав велике коло контактних осіб. Магазин продовжує працювати, а його адміністрація ситуацію не коментує. Про це йдеться в сюжеті місцевої ТРК Аверс.

Читайте також: В Рівному у 58 працівників дитячих садків виявили COVID-19

Як повідомляється, у чоловіка стан здоров’я погіршився ще першого липня. Температура піднялася вище 37 градусів. Тож він із скаргами на біль у горлі та кашель звернувся за допомогою до сімейного лікаря. Медики провели дослідження на наявність у його крові COVID−19. Варто зауважити, що ще 12 липня чоловік вийшов на роботу, а згодом у нього підтвердився діагноз − коронавірус. Тому коло осіб, які могли б з ним контактувати, може бути великим.

Супермаркет продовжує працювати у звичному режимі, адміністрація магазину ситуацію не коментує а також не допомагає комісії, яка займається розслідуванням цього інциденту, щоб визначити коло контактів хворого.

Тому, якщо до 18 липня усіх заходів безпеки не буде вжито, медики звернуться до правоохоронних органів.

“Нам прийшло екстрене повідомлення від приватної лабораторії про те, що волинянин робив у них дослідження і отримав позитивний тест на коронавірус”, – розповіла головний державний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко.

Нагадаємо, за минулу добу в Україні зареєстрували ще 848 випадків зараження коронавірусною інфекцією. Відтак, станом на 18 липня у країні виявлено 58 111 інфікованих COVID−19.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com