На Волині пройшов тренінг під назвою “Україна після перемоги. Безпека. Справедливість. Розвиток”

27.11.2023, 12:30
150427

23 листопада у Луцьку відбулася зустріч членів політичної партії “УДАР Віталія Кличка”, на якій присутні обговорювали програму під назвою “Україна після перемоги. Безпека. Справедливість. Розвиток”.

Читайте також: Віталій Кличко відкрив Київський інвестиційний форум у Брюсселі: «Робимо все, щоб Київ став флагманом повоєнного відновлення та розвитку»

“УДАР пропонує програму для України після Перемоги та наполягає, що чуда не трапиться, і ніхто нам не подарує сильну, заможну, розвинуту країну. Лише наша спільна воля, наше прагнення та наша робота дозволить цього досягти. Інерційний сценарій, коли нічого не робити задля досягнення нової України, лише призведе до фіксування нинішнього стану країни на час закінчення війни, а максимальний результатом може стати за кілька десятиліть досягнення “довоєнного” стану”, – зазначають в партії.

У першій половині зустрічі учасники заходу змогли ознайомитись із самою програмою “Україна після перемоги. Безпека. Справедливість. Розвиток” та висловити свої “за” чи “проти” прописаних у ній тез.

“сталий мир в країні, регіоні, світі визначатиме безпека, справедливість, розвиток, які має досягти Україна”, – такого висновку дійшли “ударівці” під час обговорення.

У другій частині заходу учасникам було запропоновано розподілитись на групи та проаналізувати програму партії за відповідним алгоритмом з орієнтовними питаннями та прописати план дій під час того чи іншого сценарію. Кожен з партійців зміг висловити власну думку та на прикладі показати, як зможе впливати програма на вирішення суспільних питань.

Наприкінці зустрічі учасники заходу поділилися враженнями від тренінгу та запропонували свої зміни та доповнення до програми “Україна після перемоги. Безпека. Справедливість. Розвиток”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com