На Волині роми жорстоко побили атовця (відео)

4.10.2021, 21:36
102330

У Торчині Волинської області біля зупинки побили ветерана АТО. Кілька нетверезих людей накинулися на чоловіка і заходилися його лупцювати після того, як він попросив від нього відійти.

Читайте також: Порошенко звинуватив Зеленського в міжнародних злочинах

Про це в групі “Торчин SOS” розповіла очевидиця події Іванка Улітовська.

За словами жінки, інцидент стався на зупинці громадського транспорту.

“Всю ситуацію бачила від початку до кінця. Чоловік чекав на зупинці на маршрутку і розмовляв по телефону. Ці “сміливці” у сильному алкогольному спянінні почали до нього приставати. Мужчина попросив їх просто відійти, а у відповідь отримав тілесні ушкодження”, – розповідає Іванка.

Вона повідомила, що свідками цього стали кілька людей, тож чоловіки прийшли на допомогу атовцю, а на місце пригоди викликали поліцію і швидку.

“Поліція приїхала і пообіцяла, звичайно, розібратися в цій ситуації, але обурення просто не має меж… Уявіть собі, що на місці цього військовослужбовця, який не один рік був у зоні АТО і захищав наші сім’ї, може бути ваш тато, або син, або дочка… З мужчиною за цей короткий і жахливий період не встигли звичайно познайомитись, але це мужня людина, яка вистояла. Не знаю чим далі закінчиться вся ця ситуація, але хочу щоб ви всі знали наших місцевих “героїв” в обличчя”, – написала жінка.

Обережно! Відео містить сцени насильства!

У коментарях користувачі Мережі зазначили, що на атовця напала група ромів. За словами очевидців, військовослужбовець відмовився писати заяву, сказав, що дуже хоче додому, сів у маршрутку і поїхав.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com