На Волині СБУ викрила керівника лісгоспу на привласнені державних коштів (фото, відео)

14.02.2020, 22:46
63281

Співробітники СБУ підозрюють керівника державного підприємства Волинський військовий лісгосп у привласненні коштів в особливо великих розмірах на оборудках з лісом. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Читайте також: Головний поліцейський Волині кришує бордель у центрі Луцька – ЗМІ (відео)

За версією слідства, посадовець організував нелегальний бізнес спільно з підлеглими та приватними підприємцями, які співпрацювали з лісгоспом.

Комерсанти згідно з договорами надавали держпідприємству послуги з лісозаготівель.

“Лісгосп здійснював оплату робіт у повному обсязі через безготівкові розрахунки. “Зекономлені” кошти учасники оборудки переводили через підставні фірми у готівку та привласнювали”, – зазначають у СБУ.

Оперативники спецслужби встановили, що тільки у період з жовтня 2019 року до лютого 2020 року на рахунки афілійованих з учасниками оборудки фірм перераховано 2 млн грн державних коштів.

Читайте також: Депутат, адвокат, поліцейський та голови сільських рад: хто став найбільшим хабарником Волині у 2019 році

“Правоохоронці затримали двох працівників лісгоспу та приватного підприємця у селищі Маневичі під час розподілу майже 500 тис. грн, знятих з рахунків”, – додали у Службі.

Операція із викриття та затримання зловмисників проводилась спільно зі слідчими Націполіції під керівництвом прокуратури області.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com