На Волині спалах коронавірусу виявили серед прихожан московської церкви та баптистів

10.05.2020, 22:43
72014

Після відвідування служби в церкві Архістратига Михаїла УПЦ МП у Ковелі на коронавірус захворіли 18 осіб. Жінка, яка прибирала у храмі, померла.

Читайте також: У МОЗ пояснили, коли українці зможуть зняти маски

Про це йшлося під час брифінгу щодо ситуації в області з протидією поширенню коронавірусної інфекції, повідомляють Волинські новини.

Директорка Волинського лабораторного центру МОЗ України Наталія Янко наголосила, що на сьогодні викликає стурбованість ріст захворюваності у Ковелі.

“Протягом останніх днів зареєстровано понад 30 нових випадків захворюваності на коронавірус, один з яких летальний. Під час епідеміологічного дослідження встановлено, що 18 осіб захворіли після відвідування церкви Архістратига Михаїла. Вони відвідували церкву у поминальні та пасхальні дні – це вписуться в інкубаційний період 14 днів. Також зареєстрований випадок захвоювання і в настоятеля храму. Жінка, яка прибирала в церкві, померла”, – розповіла Наталія Янко.

Зауважимо, спалах коронавірусу спостерігається у селищі Череваха Маневицького району серед прихожан баптистської церкви християн віри євангельської. Хворобу підтверджено у 12 осіб, в тому числі у пресвітера церкви.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com