На Волині сталася моторошна ДТП за участю поліцейських: відомі імена загиблих (фото)

6.04.2020, 19:17
68801

На Волині сталася смертельна дорожньо−транспортна пригода за участі співробітників поліції. Внаслідок інциденту двоє осіб загинули, ще одного госпіталізували. Про це повідомлення пресслужба Державного бюро розслідувань.

Читайте також: В Словаччині трапилась смертельна ДТП з українцями

Згідно з повідомленням, сьогодні, 6 квітня, близько 10:00 в одному із сіл Волинської області працівник місцевого відділу поліції за кермом автомобіля BMW не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя та врізався у дерево.

В результаті події правоохоронець та пасажир від отриманих травм загинули на місці. Лейтенант поліції, який перебував на задньому сидінні автомобіля, доставлений до лікарні.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за ч. 3 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

На сайті поліції повідомляється, що сьогодні, 6 квітня, внаслідок ДТП у селищі Ратне загинули двоє правоохоронців – капрал поліції Станіслав Виховський, поліцейський сектору реагування патрульної поліції та рядовий поліції Артем Глущук, курсант ІІ курсу Львівського державного університету внутрішніх справ МВС України.

Редакція  “NewsMakers”  висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблих з приводу непоправної втрати.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com