На Волині у страшній аварії загинуло подружжя

1.11.2021, 14:31
104140

У селі Гаразджа Луцького району учора близько 15 години трапилась смертельна аварія.

Читайте також: Йшов на таран: у Польщі 5 поліцейських автівок зупиняли нетверезого українця

29-річний лучанин, керуючи автомобілем BMW не вибрав безпечної швидкості руху, виїхав на зустрічну смуху та зіткнувся Volkswagen, про це інформує пресслужба поліції Волині. Внаслідок цього 57-річний водій та 61-річна пасажирка Volkswagen загинули на місці події, 29-річний пасажир автівки з травмами госпіталізований у відділення нейрохірургії.

Травмувалися також керманич та пасажир BMW, їх ушпиталили.

Як повідомив у коментарі заступник директора з інформаційно-аналітичної роботи Луцької міської клінічної лікарні Андрій Смольянінов, у лікарню після аварії було доставлено двоє постраждалих, молоді чоловіки. Наразі один з них перебуває у палаті інтенсивної терапії у відділенні анестезіології. Він отримав внаслідок ДТП політравму, травму грудної клітки, переломи ніг та черепно-мозкову травму. Інший постраждалий з черепно-мозковою травмою та травмою нижніх кінцівок перебуває у відділенні нейрохірургії.

У поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб.

Усі обставини автопригоди з’ясовують слідчі Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com