На Волині “волонтери” Порошенка роздавали “чорнуху” проти Зеленського (фото, відео)

17.04.2019, 17:11
21320

Виборчі пристрасті напередодні другого туру досягли апогею – брудні фейки від влади, публічні звинувачення та спроби дискредитувати опонента дивують рівнем цинізму, а кандидат-аутсайдер, здається, втратив відчуття реальності. Фури, кокаїн, аналізи, образи без цензури і ряд брудних месседжів його штабу приголомшили мільйони українців.

Читайте також: У Зеленського повідомили, що штаб Порошенка поширює проти нього фейкову інформацію

В ЗМІ уже неодноразово писали про системне поширення “чорнухи” проти кандидата на пост Президента України Володимира Зеленського, але це не завадило йому перемогти у першому турі виборів, пише інтернет ресурс “Під Прицілом”.

Розуміючи кінець ери Петра Порошенка, найняті ним чорні політтехнологи обливають безумовного фаворита ріками бруду. Чинний Президент не опритомнів ні від реакції суспільства на відеоролики в Інтернеті, на якому Зеленського збиває вантажівка, ні безглуздих звинувачень у наркозалежності, ні жартів його свити відносно пожежі у Парижі і позиції посла Франції в Україні на це.

Та якщо ляльководи Петра Олексійовича організовували проплачені масові заходи від імені “невдоволених атошників” і “стурбованої громадськості” і усіляко відхрещувалися від цього, то зараз уже ніхто не ховає обличчя.

Винятком не стала оплачена Банковою макулатура з “чорним піаром”, яку активно роздають на Волині. Так уже тиждень лучанам пропонують нібито спецвипуск газети “Україна молода”, яка спрямована на дискредитацію Зеленського та тих хто його підтримує. Як тільки його не називають штабісти Порошенка: і “прихвостень Путіна”, і “маріонетка Коломойського”, і “наркоман” та “с*икло”. Жодного креативу ізраїльська команда сюди не принесла, а лише повторила огульні ярлики, які нав’язували українцям упродовж 3 місяців. Чорний піар проти фаворита кампанії буквально кричать заголовками “Відмова Зеленського здавати тести на наркозалежність посилила підозри щодо цього”, “Що проглядається за маскою Зе”, “Стоп Зеленський” та інші. Замовники навіть використали на її сторінках перекручений вислів Юлії Тимошенко,яка, ніби-то, називає Зеленого “маріонеткою”.

Більш ніж вражає наклад “газетки” – цифра у 86734 примірників не може не наштовхувати українців на логічні роздуми про вартість такої “преси для народу” і чи не за кошти платників податків вона організована.

При тому усьому, жодних реквізитів чи вихідних даних про те хто є замовником цих передвиборчих пасквілів немає.

Разом із тим, “волонтери” Порошенка пропонують в іншій руці додаток до цієї ж газети, у якій “у всій красі” розписано досягнення Порошенка та що чекає на Україну після його виграшу.

У брошурі від ініціативної групи “Першого грудня”, того ж Порошенка показують як не єдину надію нації. Однак найцікавіший момент розкрито у вихідній інформації про видання: по-перше, замовником вказаний “кандидат у президенти Петро Порошенко”. Відповідальна за випуск – голова комітету з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна.

Сьогодні “чорнуху” проти Зеленського роздають “волонтери” у брендових жилетах із написом “Ми йдемо своїм шляхом. Петро Порошенко”. Це небайдужі волиняни зафіксували на відео і навіть вели спробу порозмовляти з поширювачами. Чого тоді дивуватися і обурюватися, що їх б’ють на вулиці перехожі? Суспільству просто набридли методи штабістів Порошенка, якому крім вести інформаційну війну проти Зеленського нічого не залишилося, коли здобутки за 5 років можна порахувати на пальцях однієї руки.

Тому “легітимний” вже абсолютно не соромиться чорнити свого опонента і визнає це публічно.

Нагадаємо, що по всій Україні уже поширювалась газета від технічного кандидата Порошенка Сергія Капліна “The! День”, яка була спробою очорнити кандидата в президенти України Володимира Зеленського. У популярній газеті “Вісник +К” вийшов замовний матеріал з відвертою політичною антирекламою. У статті цинічно висловлювалися проти очільника “95 кварталу”. Ця ж стаття з’явилась і на шпальтах ще однієї популярної на Волині газети – “Твій вибір”.

Тішить лише те, що ця агонія і конвульсії чинної влади закінчиться зовсім скоро – 21 квітня, а наразі згідно оприлюднених соціологами рейтингів 72 % виборців підтримують Володимира Зеленського і лише 25% – Петра Порошенка, а це менше ніж Віктора Януковича на початку 2014 року.

І на завершення – кілька слів про самого Петра Порошенка. Доля боляче вдарила його за те, що він мало спілкувався з народом, не завжди слухав його і не завжди пояснював свої дії. Так він і досі не пояснив українському суспільству про замовників вбивства Катерини Гандзюк, мільярди, які заробили на воюючій армії його друзі “свинарчуки”, як можна збільшити свої прибутки у 100 разів і де покарані за розстріли Майдану і винуватці Ілловайська і Дебальцевого.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com