На Волині засудили жінку, яка шантажувала коханку свого чоловіка (відео)

18.10.2019, 16:13
47687

На Волині жінка хотіла заробити грошей, шантажуючи коханку чоловіка. В результаті волинянка опинилась на лаві підсудних, де феміда ще й зобов’язала її заплатити моральну шкоду суперниці, йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Читайте також: Несолодка помста: хлопець розвісив інтимні фото колишньої дівчини на вулицях Кривого Рогу

Так, одна з мешканок Ковеля вирішила своєрідним способом поквитатись із коханкою свого чоловіка. Якось дружина застала свого благовірного в обіймах іншої. Ковельчанка замість того, щоб влаштувати скандал, зазнімкувала ці любощі на свій мобільний телефон.

Пізніше підприємлива пані вирішила, що на зраді свого благовірного можна ще й непогано підзаробити. Отож, знайшовши контакти суперниці, жінка написала їй повідомлення. Ковельчанка пригрозила панянці тим, що осоромить її і викладе фото пестощів з одруженим чоловіком у соцмережі на загальний осуд, або ж не буде цього робити, якщо та заплатить їй тисячу доларів. Саме в стільки підприємлива ковельчанка оцінила своє мовчання.

Коштів жінка не отримала, а тому створила сторінку, на яку викладала пікантні фото.

Коханка виявилася не з лякливих. Тому, зібравши всі докази, звернулась із заявою в поліцію та подала на свою кривдницю до Ковельського міськрайонного суду, звинувативши свою опонентку у вимаганні.

Фото з інтернету зникли, а фейкову сторінку заблокували. Однак ця пригода з інтимом на цьому не завершилась. Суд став на бік коханки, а одружену жінку визнав винною й постановив позбавити її волі на 2 роки. Більше того, з жінки, яка хотіла заробити грошей на інтимних світлинах суперниці, суд присудив на користь потерпілої стягнути майже 40 тисяч гривень.

З таким вироком ковельчанка не погодилася й подала апеляційну скаргу. У Волинському апеляційному суді вирішили змінити попередній вирок на більш м’який – 2 роки умовно. Моральну шкоду коханці чоловіка жінка все ж таки буде змушена виплатити.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com