На Волині знайшли повішеним сина екс-депутата Верховної Ради

20.02.2020, 21:15
63969

На Волині, у місті Берестечко, у  власному будинку знайшли повішеним 53−річного сина екс−депутата Верховної Ради від Волині Катерини Ващук. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на ГУ Нацполіції у Волинській області.

Читайте також: На Чернігівщині мати виявила на власному подвір`ї повішеним 5-річного сина

Як уточнив  головний спеціаліст ГУ Нацполіції в області Олег Плазовський, за фактом події відкрито кримінальне провадження ч.1, ст. 115 Кримінального Кодексу України з додатковою правовою кваліфікацією (умисне вбивство). Тіло направлено на експертизу.

Як повідомила міський голова Берестечка Валентина Залевська, про смерть земляка вона дізналася сьогодні вранці, коли прийшла на роботу. Залевська запевняє, що для всіх городян його смерть стала трагічною несподіванкою.

“Останній раз зустріла покійного 15 лютого, був у хорошому настрої. Він давно жив сам. Не хочу вникати в подробиці сімейного життя. Це була позитивна людина. Дуже шкода”,− зазначила Залевська.

За словами міського голови Берестечка, син екс−депутатки був підприємцем, співвласником невеликого кафе. Водночас, як пишуть місцеві ЗМІ, син екс−нардепа Катерини Ващук ймовірно покінчив життя самогубством. Тіло знайшли повішеним на тросі на перилах східців, що ведуть на другий поверх будинку. Передсмертної записки біля покійного не було. З дружиною він розлучився.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com