На волинському озері рибалки змагалися за першість у підльодному лові (фото)

8.02.2022, 15:29
110996

6 лютого на Гущанському озері відбулись змагання на кубок Рівненської сільської ради серед любителів з підльодного лову риби «Зима – 2022», організаторами яких стали відділ освіти, культури, молоді та спорту Рівненської сільської ради, ГО «Гущанські патріоти» та місцевий осередок політичної партії «УДАР Віталія Кличка» на чолі із Малясом Дмитром Дмитровичем.

Читайте також: Колядками та щедрівками: Волинські «ударівці» привітали жителів громади з новорічно-різдвяними святами

«Перш за все, змагання серед любителів з підльодного лову – це спілкування з природою, така медитація, свого роду. Чудово, захоплює, дуже багато драйву.

Такий неординарний вид спорту має своїх прихильників. Рибалки об’єднуються у клуби, проводять зустрічі та змагання.

Ми раді разом із осередком Волинського «УДАРу» долучитися до організації таких змагань і подарувати жителям громади багато радісних емоцій», – зазначив Дмитро Маляс.

Поборотися за звання кращих рибалок та завоювати головну нагороду змагань виявило бажання дев’ять команд рибалок. За положенням протиборства переможці визначались у командному та особистому заліках, а також було ще п’ять додаткових номінацій. Отож, згідно головного протоколу змагань, учасники посіли наступні місця: в особистому заліку І місце зайняв Пекалюк Ярослав Олександрович (с. Згорани), ІІ місце посів Кисляк Сергій Миколайович (м. Ковель), ІІІ місце дісталось Пекалюку Олександру Васильовичу (с. Згорани).

Переможець та призери в особистому заліку були нагороджені кубками, медалями, грамотами та коштами на суми 500 грн, 300 грн та 200 грн відповідно до зайнятих місць.

У командному заліку І місце посіла команда села Згорани, ІІ місце зайняла команда «Будьмо» із Ковеля, ІІІ місце завоювала команда «Згоранське ПМК» (с.Згорани). Переможці та призери у командному заліку були нагороджені кубками, медалями, грамотами та коштами на суми 1200 грн, 1000 грн та 800 грн відповідно до зайнятих місць.

Щодо додаткових номінацій: переможцем у номінації «Найстарший рибалка змагань» став Домбровський Василь Іванович (с. Гуща), у номінації «Наймолодший рибалка змагань» стала Морозюк Тетяна Дмитрівна (с. Гуща), у номінації «Перша виловлена риба» став Денисюк Олександр Іванович (с. Римачі), у номінації «Найбільша виловлена риба» став Чоботан Іван Іванович (с. Гуща), у номінації «Найменша виловлена риба» став Сахар В’ячеслав Миколайович (с. Гуща). Усі переможці номінацій були нагороджені медалями, грамотами та призами від спонсорів змагань та мецената і голови Волинського обласного осередку політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Юрія Гупала.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com