На захоплених українських кораблях перебували співробітники СБУ

27.11.2018, 10:25
5834

Голова Служби безпеки України Василь Грицак підтвердив інформацію про перебування співробітників військової контррозвідки СБУ на борту кораблів ВМС України, які були атаковані й захоплені у Керченській протоці.

Читайте також: Воєнний стан в Україні: що зміниться

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Зазначається, що офіцери виконували службові завдання з контррозвідувального забезпечення підрозділу ВМС України, як це передбачено статтею 12 Закону України “Про Службу безпеки України”.

“Здивування” ж окремих офіційних осіб РФ щодо присутності співробітників СБУ на борту кораблів зовсім не свідчить про відсутність подібної практики в органах контррозвідки країни-агресора. Але справжнє здивування викликає той факт, що проти двох українських катерів і малого буксира росіяни застосували шість “ФСБшних” та чотири військово-морських плавзасоби, а також бойові гелікоптери і літаки ВКС РФ”, – йдеться у повідомленні.

Також, за інформацією СБУ, один із російських штурмовиків використав проти українських катерів дві бойові некеровані ракети, внаслідок чого один із офіцерів СБУ отримав важке поранення.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com