На Закарпатті браконьєр на полюванні застрелив свого друга

20.08.2019, 17:54
38132

У Хустському районі Закарпаття місцевий житель під час незаконного полювання випадково застрелив свого односельця. Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції у вівторок, 20 серпня.

Читайте також: На Закарпатті 12-річний хлопець влаштував на квадрациклі ДТП, постраждало 8 осіб (фото)

За даними правоохоронців, напередодні до них надійшло повідомлення від 58-річного жителя села Ракош Хустського району. Чоловік повідомив, що під час полювання з власної необережності він влучив з рушниці в свого товариша, 39-річного односельчанина. Останній від отриманих травм помер на місці, в лісовому масиві поблизу села.

″Прибулі на місце події правоохоронці встановили, що чоловіки в лісі на полюванні перебували незаконно, оскільки зараз відстріл парнокопитних тварин і хутрових звірів заборонений. Рушниці жителів Хустського району – зареєстровані, а дозволи на полювання – відсутні″, – розповіли в поліції.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтями про вбивство з необережності і незаконне полювання (ч.1 ст.119, ч.1 ст.248 КК України).

Ще один інцидент під час полювання стався 17 серпня біля селища Понінка в Хмельницькій області. Там 44-річний місцевий житель важко поранив 18-річного сина свого товариша на полюванні.

Читайте також: Пожежа на Закарпатті: у Береговому вночі горіла школа

″Мисливець спустився у воду в пошуках дичини і не помітив, як молода людина теж зайшла в очерет. Коли злетіла качка, чоловік вистрілив, але низько, і влучив в юнака. Хлопця з пораненням голови і грудної клітки спочатку госпіталізували в місцеву лікарню, а потім перевезли до Києва, звідки він родом. Зараз його стан лікарі оцінюють як стабільно важкий″, – йдеться в повідомленні.

Рушницю поліцейські вилучили. За даним фактом відкрили провадження за статтею про необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження (ч.1 ст.128 КК України).

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com