На Закарпатті чоловік зґвалтував 17-річну студентку на дні народженні у власної дочки

29.02.2020, 19:45
65033

В селі Олександрівка Хустського району чоловік зґвалтував 17-річну студентку Великоберезнянського району на дні народженні у власної дочки.

Читайте також: Знайомство в соцмережі закінчилось зґвалтуванням для киянки у її власній квартирі

Відповідний допис з’явився у Facebook користувача Романа Келемена. Чоловік повідомив, що жертва злочину сама звернулася до правоохоронних органів і заявила про зґвалтування, інформує znay.ua.

“Минулої ночі в селі Олександрівка Хустського району зґвалтували студентку з В. Березнянського району. Сьогодні вночі неповнолітня дівчина 17 років передзвонила на 102 і повідомила, що її зґвалтував 40 річний чоловік у його власному приміщенні природним способом.”, – йдеться у повідомленні Келемена.

Виявляється, студентка перебувала в гостях у своєї подруги, з якою вони разом навчаються у Хусті. У той день дівчата святкували день народження. Крім них, під час застілля був присутній господар будинку — батько подруги зґвалтованої студентки. Зазначається, що гвалтівника було затримано, ним зайнялися правоохоронні органи.

“Дівчинка була в гостях на запрошення дочки ґвалтівника з якою вони вчаться разом в коледжі м. Хуст. Як пояснила дівчина, вони святкували день народження подруги, дочки зазначеного чоловіка, і розпивали алкогольні напої разом з чоловіком. Після того як вона пішла спати в іншу кімнату, до неї пізно вночі зайшов чоловік і проти її волі зґвалтував. Поліція затримала ґвалтівника. Чоловік підтвердив, що вступив з дівчиною в сексуальний контакт. Дівчина є мешканкою Великоберезнянського району, напівсирота.”, – йдеться у повідомленні.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com