На Закарпатті обстріляли працівників дорожньої служби

6.12.2019, 14:32
55787

В сторону працівників дорожньої служби на трасі Мукачево – Рогатин на Закарпатті невідомі відкрили стрілянину і зникли. Поліція оголосила оперативний план Сирена в п’ятницю, 6 грудня.

Читайте також: Щонайменше 8 дітей загинуло внаслідок артилерійського обстрілу у Сирії (відео)

“Поліція з’ясовує обставини конфлікту зі стріляниною на Мукачівщині, під час якого невідомі застосували зброю до працівників дорожньої служби, після чого зникли. На місці події працює поліція, з’ясовують всі обставини злочину. В області введено план Сирена”, – сказано в повідомленні поліції.

Повідомлення про те, що в селі Верхній Коропець Мукачівського району невідомі особи на автомобілі здійснили постріли в бік співробітників дорожньої служби надійшло 5 грудня близько 19:55. На місці поліція з’ясувала, що у зв’язку з проведенням робіт з ремонту дорожнього покриття між невстановленими наразі поліцією особами і працівниками дорожньої служби виник конфлікт. В результаті – чоловіки на автомобілі здійснили кілька пострілів у бік працівників і зникли в невідомому напрямку.

У поліції зазначають, що особи пересувалися на трьох автомобілях, один з яких залишили на місці події, а на двох інших втекли з місця події.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com