На Закарпатті пенсіонера забили до смерті

4.03.2019, 12:57
14732

В місті Чоп на Закарпатті від рук рецедивіста і його друга загнув пенсіонер. За фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень, поліція проводить досудове слідство.

Читайте також: Вихованці дитячого притулку в Одесі скаржаться на побиття з боку вихователів

Про це повідомляє прес-служба поліції Закарпатської області.

Інцидент трапився ще 23 лютого. Тоді до лікарні було госпіталізовано невідомого з ознаками загального переохолодження. Особу потерпілого встановили, ним виявився 68-річний мешканець Чопа. Чоловік помер. Під час розтину встановили, що смерть настала не від обмороження, а внаслідок численних тілесних ушкоджень.

Для з’ясування усіх обставин, поліція провела ряд оперативних заходів і встановила, що між загиблим та 25-річним мешканцем села Велика Добронь під час застілля у будинку їх спільної знайомої у Чопі виникла суперечка. У результаті останній разом з співмешканцем господині – 35-річним раніше судимим за вбивство мешканцем Чопа – нанесли 68-річному численні тілесні ушкодження.

Після цього потерпілий зміг вийти з будинку та попрямував в сторону власного дому. Дорогою йому стало зле, чоловіка підібрав автомобіль “Швидкої медичної допомоги”. Медики доставили чоловіка до лікарні, проте врятувати його життя їм не вдалося.

Обох підозрюваних у злочині правоохоронці розшукали та затримали. Згідно з ухвалою суду, чоловікам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 2 місяці. У справі триває подальше слідство.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com