На Закарпатті під час бійки відлупцювали патрульних

19.01.2020, 16:14
60286

На Закарпатті поліцейський отримав тілесні ушкодження, коли намагався припинити бійку між чоловіками. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатській області.

Читайте також: На Закарпатті в ліжечку живцем згоріло немовля

Повідомляється, що сьогодні вночі, близько 3:15, на лінію 102 зателефонували медики приймального відділення Перечинської районної лікарні і повідомили, що до них з тілесними ушкодженнями обличчя доставлений працівник поліції.

“Попередньо встановлено, що в місті Перечин на вулиці Ужанській під час припинення бійки між молодиками, неподалік від закладу відпочинку, були травмовані працівники групи реагування патрульної поліції. На зауваження правоохоронців чоловіки не реагували, поводили себе агресивно, а один із них завдав поліцейському тілесних ушкоджень, що змусило застосувати до них спецзасоби. Одного з порушників, 33-річного жителя Перечинського району, затримано”, – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що порушника затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Слідчі за фактами умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень вирішують питання про відкриття кримінального провадження за ч.2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті визначає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com