На Закарпатті підтвердили перший випадок коронавірусу: деталі

23.03.2020, 19:56
67336

В Мукачівській ОТГ лабораторно підтверджено перший випадок коронавірусу. Це жителька Мукачева 68−років, чоловік якої повернувся три дні тому з Італії. Про це повідомили на сторінці у Facebook у Мукачівській міській раді.

Читайте також: В Івано-Франківську померла ще одна жінка, у якої підозрювали коронавірус

“Станом на 17:00 маємо один лабораторно підтверджений випадок на COVID−19 в нашій громаді. Жителька м.Мукачева, 1951 р.н., мікрорайон Підгоряни. Чоловік повернувся з Італії 20.03.2020 р.”,− йдеться в повідомленні.

Зазначається, що сьогодні зранку жінка звернулась до сімейного лікаря телефоном. У результаті розмови було прийнято рішення про необхідність тестування. Виїздна бригада провела забір біоматеріалу та передала в Мукачівську ЦРЛ. Результат виявився позитивним.

Наразі стан жінки стабільний, вона госпіталізована в Закарпатську обласну інфекційну лікарню каретою швидкої допомоги. Чоловік знаходився на самоізоляції, проте жінка відвідала парафіяльну церкву 20 та 21 березня.

Наразі у громаді формують списки контактних осіб.

Нагадаємо, станом на 22:30 неділі, 22 березня, в Україні є 73 лабораторно підтверджених випадків COVID−19, з них 3 летальні, один чоловік одужав.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com