На Закарпатті спіймали на хабарі податківця, який займався боротьбою з корупцією (фото)

26.05.2020, 21:20
73643

У Закарпатській області працівника сектору з питань запобігання та виявлення корупції Державної податкової служби спіймали під час одержання 1000 доларів хабара. Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Читайте також: Сервісні центри МВС перестали видавати довідку про несудимість: причина

“Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, затримали працівника сектору з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС в Закарпатській області під час одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України)”, − йдеться в повідомленні.

Було встановлено, що податківець вимагав дві тисячі доларів неправомірної вигоди від підприємця за не створення штучних перешкод у здійсненні господарської діяльності.

Як зазначається, у вівторок, 26 травня, посадову особу затримали під час одержання другої частини неправомірної вигоди у розмірі 1000 доларів. Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Якщо вину податківця доведуть, то йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com