На Закарпатті затриманих на хабарі чиновників випустили під заставу

7.11.2020, 12:24
88477

Віце-голову облради та керівника ДАБІ Закарпаття, яких було затримано на під час передачі двом понад 500 000 гривень “відкату”, випустили під заставу у 840 000 гривень за кожного із ізолятора тимчасового тримання.

Читайте також: На Закарпатті затримано посадовців митниці, що налагодили корупційну схему ввезення “євроблях” (фото)

Про це на своїй Телеграм-сторінці написав журналіст Віталій Глагола.

“Заступника голови Закарпатської обласної ради Петра Грицика та начальника управління державної архітектурно-будівельної інспекції в Закарпатській області Віталія Лалакулича, яких раніше затримали за вимагання хабаря в Ужгороді – випустили під заставу у 840 000 гривень за кожного із ізолятора тимчасового тримання”, – йдеться в повідомленні.

Деталі. 

В Ужгороді, співробітниками СБУ у Закарпатській області було затримано заступника голови Закарпатської облради Петра Грицика, та Віталія Лалакулича, начальника управління державної архітектурно-будівельної інспекції в Закарпатській області.  Затримали під час передачі двом понад 500 000 гривень. За вказані кошти особи мали сприяти реконструкції клубу в с. Мокра Перечинського району з подальшим зведенням на його базі соціально-культурного центру в рамках проєкту “Велике будівництво”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com