На Закарпатті зі Словаччини евакуюють 300 українців, які застрягли на кордоні

17.03.2020, 13:32
66706

Українці слідують через словацько-український кордон у пішому порядку, інформує УНІАН.

Читайте також: Майже 15 тисяч українських туристів застрягли за кордоном, які купили тури у популярній компанії

На Закарпатті через міжнародний автомобільний пункт пропуску “Вишнє Нємецьке – Ужгород” із Словаччини евакуюють 300 українців, які не встигли вчасно повернутися з країн ЕС до закриття кордонів. Про це кореспонденту УНІАН повідомили у Закарпатській митниці Держмитслужби України. Згідно з повідомленням, сьогодні, 17 березня, із 9:00 словацька сторона у пункті пропуску “Вишнє Нємецьке – Ужгород” почала здійснювати пропуск громадян України, які слідують у пішому порядку.

“Українські прикордонники на червоній лінії здійснюють температурний скринінг та проводять ідентифікацію осіб. У подальшому громадяни розміщаються у автобусі, проходять паспортний та митний контроль і слідують за межі пункту пропуску”, – уточнили в митниці.

За інформацією відомства, процедура проходження займає 15-20 хвилин. На митниці також уточнили, що, за повідомленням суміжної (словацької – УНІАН) сторони пропуск пішоходів буде здійснюватися до 19.00 22 березня 2020 року.

“Евакуації очікують майже 300 громадян. Їх транспортують тільки за межі пункту пропуску. Перевезення здійснюється трьома автобусами, очікується ще один”, – додали митники. Станом на 12.00 евакуйовано майже 100 осіб.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com